Fugleperspektiv over Ålesund

Om oss

Et bilde som beskriver dette tipset

Din Lokale Partner Siden 2003

Halvorsen Service Partner har levert førsteklasses vaktmestertjenester, avfallshåndtering og brannverledelse i Ålesund og nærliggende kommuner siden 2003

Opprettet i 2003 av Steffen Halvorsen, vår bedrift har vokst fra en beskjeden start til en ledende serviceleverandør innen vaktmestertjenester, avfallshåndtering, og brannverledelse. Med en lidenskap for kvalitet og forpliktelse til samfunnet, har vi raskt blitt det førstevalget for mange i regionen.

Vårt spekter av kunder spenner bredt. Fra borettslag og barnehager til større næringsbygg, hver kunde er unik, og vi tilpasser våre tjenester deretter.

Vårt Team og Partnere

Med over 18 erfarne vaktmestere, snekkere og maskinoperatører, har vi kapasiteten og kompetansen til å håndtere ethvert prosjekt, stort eller lite. I tillegg til vår interne ekspertise, har vi bygget sterke partnerskap med autoriserte håndtverkere i ulike fagfelt, inkludert rørlegging, elektro, og maskinentreprenører. Dette gir oss muligheten til å tilby en helhetlig løsning til våre kunder.

Din Helhetlige Løsning

Når du velger Halvorsen Service Partner, får du mer enn bare en tjenesteleverandør - du får en partner. Våre kunder trenger kun å forholde seg til oss for alle deres bygningsrelaterte behov. Enten det er vedlikehold, reparasjoner, eller spesialiserte tjenester, ordner vi resten. Ønsker du å lære mer om hvordan vi kan tjene din virksomhet eller fellesskap? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.